Jaki_jest_podzial_cukrow_eGeGBOOKMOBIi5$,2g8*>b Ea JQ0V%[`fmtetguW v_"v$v&wI(L*,}.0)2C436DF8GG:I<LG>؂@BzD F ^H _/J aL 8cNPRTVxX{NZp\p^[`ob>dbfh MOBI-P132EXTH pl#Jaki jest podział cukrów?l3calibre (5.42.0) [http://calibre-ebook.com]dUnknownq,b58de7df-f5bd-4b17-aee6-517e69141cf3p4calibre:b58de7df-f5bd-4b17-aee6-517e69141cf3 EBOKj(2024-02-02T19:51:56.734659+00:00     kindle:embed:0009t m  trueJaki jest podział cukrów?SpisreściWprowadzeniePrzeczytajwww17072>Grafika鈨raktywnaǁǁ23386 rawdźę39610>Dlaauciel'mbp:pagebreakHblockquote2πȊOI6Jcolor="#fff">Jakiestodziałukrów?V/w>3߄߄2}4e4e4e">Czyesz,o0ejrupyleżyȖzzywany “0ier kostkach”允 Źdło:stępwne:ww.pixabay.com1menaublipa.@ggcא11b1b1byistorywpeąęglowodanami.woj zczatemu, ż sPcząsthxZ,odór n,tosunek쇐bytomɁXoruYujednakowy,qɃ@.ziśużmX!XowszeHqzwiązkP,tahydroksyeW?(H?>)syr炯">. uwagiϑϙܖ ~chqN(O):':ir (t9܂)etczpena (px razeksozy (sześćtomówęgla).

<1olor="#1b1b1b">Poniższarafikarzedstawiazoryybranychonosacharyd߃߃2߃lign="centerPimgecindex0030.baseline524"186/3Qsize4e4e4e">Wykładow?>6o Źródło:roMarp..o.0o#e:.ˌczkowska,.och,.̓@r':'"i??8Repetytoriumhemiaicex–0ziommozPrzonyσσ,ydawnictwoӆlneWNar`wa -ielsko-Bia 2010.,ncja:CY-SA 3.0.''4'=5xbWRfff">Cukz8żo WWWWW4WGDDiy7777wją wynikuXłączensięwóązaniem-glik m.ЙutejupyesHox(cukierywczy),altwyko0stywapśrodkxdz(Xale򄐄Xżak,tórЂ ępuje)mleku.ĊoydrolizuAXGpływ`kwasi temptury ogtakżelega0iʊdzjenzy:(azpozr،LaG@e,beccpstd115593Ǘ|~w7ςWojO߁߄/ǁ‹߄) /8__'?oχ'~0377׈|?y (\) zaznacmi`'߅ׁǁǚ'8i猏߈߃/'?χ''1׈(lak9celobiJgNa㌀wonooeߍ/߄Gߎ߁߁ǁǙ߆׉ייייייייׅ''?ייייייי׊χיייייייי׈''׍'>bWR1b1b1b8ol/

PolisacharydyFawr1b1b1b">ożemyodzielićetero- homopdy.ȀamizywaHcząsteczki,tóreąbudowaneyłącznie resztegoam9r`ajuno%u.estihm.in.myloza,KpektynpchiIrazelu)P natomiaj więcejżednu򅢅yychdoXzaliczyp.wasialurwyepnę.[`gn="cen@imgcindex0005.basne1586"078/3tsize="24e4e4erzykład$meru –,@PóżnAo0kukw.aerwȊznaczY8zaY;ojiO߁߁ǁǁ-glikozeǍGG Źdło:roMarӒz.o.stawie:.rzowskJ.och,.̓@r'''?9Repetytoriumehicexpoziomm(zsχ,עw@twoӆlPWNarszawa -¥sko-Bia 2010.,ncja:CY-SA 3.0.''2כ2211911߈d y (Wة)77777G'?χ'18'90A׈C瓷瓷''?χ''07831׈嘆enieązania 1,6owego struktu(lisacharyduττττϕׄ'?χ'WV0߈BuasczXchi؋o_7____777777777''7?7777777ϔ7χ777777777''7%aref="javascript:void(0);">Monosacharydyoukryiehydrolizujące. aref="ja77DŽ7>Di''g' i pależąówcych,@znacza, że odpowiednicharunk,odpływemody,ogsięozpadaćȈtprostCrzłożone (oQ)budowasz dwólubcejꄸk؍owbpołączonxzaniami.iO-glikozbmi.p>ke獿ύ널nw1ȍ45rybuljfrub,ehA1lime`iowegazi*g@reszta pochod pw">ߵo;;Owwwwdwubi ,mGząpczlj/''''_77777"ɷHroksylɷy ()€) wzorzeumcznyw竧M6414podczasalizyulegXkła3ski0WWWW7OOO񕬊7XߑuOOǓżno Qtomęglawydu?XcyJjpj,p)сؖwp'''#0''39'13'rugi_wzypadkuF)alkoholG@Ųroś).דo7ystępujXodmianz&ch: αalfaβbeta.zięoddziy0iunegouż wyróżnićtruktugww1b1b">-glikozydowe,ystępująceajczęściejrzyzwartymubzósiatomieęglarugsteczkionosacharydu,tórewowiązania αalfa-1,4, βbete6tp.BibliografX' \p?="1??EncyklopedPWNoooooo>Krzowska.,ochʀHMraXi//(Chemia.epetytorium.iceum -oziom8dstawowy rozszony,arszawapBielsko-Biała 201070/;?:7?G intktywnaww4WGGAPolecenie 1gςniż@熏yeszczegółyzqukrów.םowodanyXżemĆwi__߃#303333XpXądkuPojęcdodefi(jigǃǃ€πȄ'"lign=" @poliyceox6τ~dwu!sip8olnąednostk cetax(aydroksy alkwyymm0atompw!a).Połą:GGG߉GGGωGGGGG>doeduxQwowwτwwwwvo,tósc melukozpر zHα-gli1d8h_ZWχ">skrobiao׀σkzżonHʽ@\tWSoׅketoz_oπσs i egosteczkezn`,j.arb(C=OTgggogf12gWybaprawodpodźapish,jak)jestbuana8niższaka߅Gimgcindex0031nbaseline1586"07/σσσσωoohZaznachXidAG>