Materiał został przygotowany w ramach projektu „Opracowanie wysokiej jakości multimedialnych informacji zawodoznawczych dla 141 zawodów szkolnictwa zawodowego” (nr POWR.02.14.00–00–1004/20) współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w odpowiedzi na konkurs „Przygotowanie i udostępnienie multimedialnych zasobów wspierających proces doradztwa edukacyjno‑zawodowego (nr POWR.02.14.00‑IP.02‑00‑001/20)”.

RwfQjYAe8bHXR
Pobierz plik: 1V86SQZ45U31LF4436FB7S44A2HZJFXU.pdf
Źródło: GroMar Sp. z o.o., Broszura informacyjna o zawodzie, licencja: CC BY-SA 3.0.
Plik PDF o rozmiarze 2.48 MB w języku polskim

Pobierz zamieszczony poniżej plik w formacie PDF. Jest to broszura informacyjna o zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

RS9NZAMIxd5Sh

Broszura informacyjna o zawodzie

Źródło: GroMar Sp. z o.o., Broszura informacyjna o zawodzie, licencja: CC BY-SA 3.0.
Plik PDF o rozmiarze 525.78 KB w języku polskim