Sposób zwiększania wydajności pieczywa z mąki : opis patentowy : nr 18375 : kl. 2 c, 1/01

Druki ulotne

Szczegóły:

Tytuł
Sposób zwiększania wydajności pieczywa z mąki : opis patentowy : nr 18375 : kl. 2 c, 1/01
Współautor
Tritikum A.-G. Injstytucja sprawcza
Wariant tytułu
Opis patentowy : nr 18375., Kl. 2 c, 1/01.
Wydawca
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Miejsce wydania
Warszawa
Data publikacji
1933
Adres wydawniczy
Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej, 1933 (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski).
Czas wydania/akcji
1901-2000.
Opis fizyczny
[2] strony ; 25x20 cm
Język
polski
Kraj
Polska
Temat
Mąka., Piekarstwo., Substancje dodatkowe do żywności., Produkcja żywności, Patenty.
Opis
Tytuł według nagłówka.
Sygnatura obiektu
DŻS XIA 1f1
Format
image/text
Projekt
Patrimonium
Prawa do utworu
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Instytucja
BIBLIOTEKA NARODOWA