Sposób wytwarzania środka pomocniczego do wyrobu pieczywa : opis patentowy : nr 21638 : Kl. 2 c, 2/02
Druki ulotne
Szczegóły:
- Tytuł
- Sposób wytwarzania środka pomocniczego do wyrobu pieczywa : opis patentowy : nr 21638 : Kl. 2 c, 2/02
- Autor
- Soltau, Gustav Autor
- Współautor
- Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej Wydawca
- Wariant tytułu
- Opis patentowy : nr 21638, Kl. 2 c, 2/02
- Wydawca
- Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej Wydawca
- Miejsce wydania
- Warszawa
- Data publikacji
- 1935
- Adres wydawniczy
- Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej, 1935 (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski).
- Czas wydania/akcji
- 1901-2000
- Opis fizyczny
- [2] strony ; 25x20 cm
- Język
- polski
- Kraj
- Polska
- Temat
- Kwas mlekowy DBN, Patenty DBN, Piekarstwo DBN, Skrobia ziemniaczana DBN, Substancje dodatkowe do żywności DBN, Technologia żywności DBN
- Opis
- Tytuł według nagłówka.
- Sygnatura obiektu
- DŻS XIA 1f1
- Format
- image/text
- Projekt
- Patrimonium
- Prawa do utworu
- Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
- Instytucja
- BIBLIOTEKA NARODOWA