Sposób wyrobu proszku do wypieku chleba, ciast i biszkoptów : opis patentowy : nr 14749 : Kl. 2 c 2

Druki ulotne

Szczegóły:

Tytuł
Sposób wyrobu proszku do wypieku chleba, ciast i biszkoptów : opis patentowy : nr 14749 : Kl. 2 c 2
Autor
Kronberg, Ninni Maria. Autor
Współautor
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. Wydawca
Wariant tytułu
Opis patentowy : nr 14749., Kl. 2 c 2.
Wydawca
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Miejsce wydania
Warszawa
Data publikacji
1931
Adres wydawniczy
[Warszawa] : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej, 1931 (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski).
Czas wydania/akcji
1901-2000.
Opis fizyczny
[2] strony ; 25x20 cm
Język
polski
Kraj
Polska
Temat
Bakterie mlekowe., Biochemia., Fermentacja., Patenty., Proszek do pieczenia.
Opis
Tytuł według nagłówka.
Sygnatura obiektu
DŻS XIA 1f1
Format
image/text
Projekt
Patrimonium
Prawa do utworu
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Instytucja
BIBLIOTEKA NARODOWA