HAN.01.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HAN.01.2.
Podstawy handlu
HAN.01.3.
Organizowanie sprzedaży
HAN.01.4.
Sprzedaż towarów
HAN.01.5.
Język obcy zawodowy
HAN.01.6.
Kompetencje personalne i społeczne
HAN.02.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HAN.02.2.
Podstawy handlu
HAN.02.3.
Planowanie działań sprzedażowych i monitorowanie realizacji budżetu
HAN.02.4.
Zarządzanie działaniami handlowymi
HAN.02.5.
Organizacja gospodarki magazynowej
HAN.02.6.
Prowadzenie działań posprzedażowych
HAN.02.7.
Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno-finansowej
HAN.02.8.
Język obcy zawodowy
HAN.02.9.
Kompetencje personalne i społeczne
HAN.02.10.
Organizacja małych zespołów
HAN.03.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HAN.03.2.
Podstawy handlu
HAN.03.3.
Pozyskiwanie informacji o asortymencie księgarskim i rynku wydawnictw
HAN.03.4.
Opracowywanie bibliografii i katalogów
HAN.03.5.
Organizowanie działań marketingowych w księgarni
HAN.03.6.
Język obcy zawodowy
HAN.03.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HAN.03.8.
Organizacja pracy małych zespołów