HGT.01.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.01.2.
Podstawy gastronomii
HGT.01.3.
Podstawy technologii i sporządzanie potraw i napojów w części handlowousługowej zakładu gastronomicznego
HGT.01.4.
Obsługiwanie gości
HGT.01.5.
Podstawy miksologii
HGT.01.6.
Rozliczanie usług kelnerskich
HGT.01.7.
Język obcy zawodowy
HGT.01.8.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.02.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.02.2.
Podstawy żywienia i gastronomii
HGT.02.3.
Przyjmowanie i magazynowanie żywności
HGT.02.4.
Przygotowanie dań
HGT.02.5.
Wydawanie dań
HGT.02.6.
Język obcy zawodowy
HGT.02.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.03.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.03.2.
Podstawy hotelarstwa
HGT.03.3.
Utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
HGT.03.4.
Przygotowywanie i podawanie śniadań
HGT.03.5.
Organizowanie usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
HGT.03.6.
Język obcy zawodowy
HGT.03.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.04.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.04.2.
Wykonywanie czynności porządkowych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne
HGT.04.3.
Wykonywanie prac pomocniczych podczas przygotowania potraw i napojów bezalkoholowych
HGT.04.4.
Przygotowanie dań warzywnych, owocowych, mięsnych, rybnych i mącznych
HGT.04.5.
Wykonywanie prac pomocniczych związanych z obsługą gości
HGT.04.6.
Język obcy zawodowy
HGT.04.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.05.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.05.2.
Utrzymywanie czystości i porządku w części pobytowej obiektu świadczącego usługi hotelarskie
HGT.05.3.
Utrzymywanie czystości i porządku w części ogólnodostępnej obiektu świadczącego usługi hotelarskie
HGT.05.4.
Wykonywanie prac pomocniczych w otoczeniu obiektu świadczącego usługi hotelarskie
HGT.05.5.
Wykonywanie prac związanych z pielęgnacją roślin i terenów zielonych należących do obiektu świadczącego usługi hotelarskie
HGT.05.6.
Język obcy zawodowy
HGT.05.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.06.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.06.2.
Podstawy hotelarstwa
HGT.06.3.
Rezerwacja usług hotelarskich
HGT.06.4.
Obsługa gości w recepcji
HGT.06.5.
Język obcy zawodowy
HGT.06.6.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.06.7.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.07.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.07.2.
Podstawy turystyki
HGT.07.3.
Projektowanie imprez i dobór usług turystycznych
HGT.07.4.
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych
HGT.07.5.
Rezerwacja usług i imprez turystycznych
HGT.07.6.
Język obcy zawodowy
HGT.07.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.07.8.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.08.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.08.2.
Podstawy turystyki
HGT.08.3.
Organizowanie informacji turystycznej
HGT.08.4.
Sprzedaż imprez i usług turystycznych
HGT.08.5.
Realizacja imprez i usług turystycznych
HGT.08.6.
Rozliczanie imprez i usług turystycznych
HGT.08.7.
Język obcy zawodowy
HGT.08.8.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.08.9.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.09.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.09.2.
Podstawy turystyki na obszarach wiejskich
HGT.09.3.
Przygotowanie i sprzedaż imprez i usług turystycznych
HGT.09.4.
Realizowanie imprez i usług turystycznych
HGT.09.5.
Rozliczanie imprez i usług turystycznych
HGT.09.6.
Język obcy zawodowy
HGT.09.7.
Kompetencje personalne i społecznej
HGT.09.8.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.10.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.10.2.
Podstawy turystyki na obszarach wiejskich
HGT.10.3.
Prowadzenie produkcji w gospodarstwie rolnym
HGT.10.4.
Dostosowanie gospodarstwa rolnego do działalności agroturystycznej
HGT.10.5.
Obsługiwanie klienta w gospodarstwie agroturystycznym
HGT.10.6.
Język obcy zawodowy
HGT.10.7.
Kompetencje personalne i społecznej
HGT.10.8.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.11.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.11.2.
Podstawy gastronomii
HGT.11.3.
Planowanie usług gastronomicznych
HGT.11.4.
Organizowanie usług gastronomicznych
HGT.11.5.
Rozliczanie usług gastronomicznych
HGT.11.6.
Język obcy zawodowy
HGT.11.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.11.8.
Organizacja pracy małych zespołów
HGT.12.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
HGT.12.2.
Podstawy żywienia i gastronomii
HGT.12.3.
Planowanie żywienia
HGT.12.4.
Organizowanie produkcji gastronomicznej
HGT.12.5.
Prowadzenie usług gastronomicznych
HGT.12.6.
Język obcy zawodowy
HGT.12.7.
Kompetencje personalne i społeczne
HGT.12.8.
Organizacja pracy małych zespołów