OGR.01.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
OGR.01.2.
Podstawy florystyki
OGR.01.3.
Planowanie kompozycji i dekoracji roślinnych
OGR.01.4.
Przygotowanie materiałów florystycznych i wykonywanie kompozycji
OGR.01.5.
Przygotowanie do sprzedaży roślin, wyrobów i materiałów florystycznych
OGR.01.6.
Język obcy zawodowy
OGR.01.7.
Kompetencje personalne i społeczne
OGR.01.8.
Organizacja pracy małych zespołów
OGR.02.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
OGR.02.2.
Podstawy ogrodnictwa
OGR.02.3.
Prowadzenie produkcji sadowniczej
OGR.02.4.
Prowadzenie produkcji warzywnej
OGR.02.5.
Prowadzenie produkcji roślin ozdobnych
OGR.02.6.
Eksploatacja środków technicznych stosowanych w ogrodnictwie
OGR.02.7.
Dobieranie metod i środków ochrony roślin zgodnie z zasadami integrowanej ochrony roślin
OGR.02.8.
Język obcy zawodowy
OGR.02.9.
Kompetencje personalne i społeczne
OGR.03.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
OGR.03.2.
Podstawy architektury krajobrazu
OGR.03.3.
Dobieranie roślin do urządzania obiektów architektury krajobrazu
OGR.03.4.
Opracowanie projektów roślinnych w obiektach architektury krajobrazu
OGR.03.5.
Urządzanie i pielęgnowanie roślinnych obiektów architektury krajobrazu
OGR.03.6.
Dobieranie metod i środków ochrony roślin zgodnie z zasadami integrowanej ochrony roślin
OGR.03.7.
Język obcy zawodowy
OGR.03.8.
Kompetencje personalne i społeczne
OGR.03.9.
Organizacja pracy małych zespołów
OGR.04.
Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
OGR.04.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
OGR.04.2.
Podstawy architektury krajobrazu
OGR.04.3.
Dobieranie obiektów małej architektury krajobrazu do terenów zieleni
OGR.04.4.
Opracowanie projektów obiektów małej architektury krajobrazu
OGR.04.5.
Budowanie i konserwacja obiektów małej architektury krajobrazu
OGR.04.6.
Język obcy zawodowy
OGR.04.7.
Kompetencje personalne i społeczne
OGR.04.8.
Organizacja pracy małych zespołów
OGR.05.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
OGR.05.2.
Podstawy ogrodnictwa
OGR.05.3.
Planowanie i organizowanie prac związanych z uprawą roślin sadowniczych i szkółkarskich
OGR.05.4.
Planowanie i organizowanie prac związanych z uprawą roślin warzywnych
OGR.05.5.
Planowanie i organizowanie prac związanych z uprawą roślin ozdobnych
OGR.05.6.
Język obcy zawodowy
OGR.05.7.
Kompetencje personalne i społeczne
OGR.05.8.
Organizacja pracy małych zespołów