SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych
SPC.01.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.01.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.01.3. Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów cukierniczych
SPC.01.4. Magazynowanie surowców, półproduktów i wyrobów cukierniczych
SPC.01.5. Sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
SPC.01.6. Dekorowanie, konfekcjonowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych
SPC.01.7. Język obcy zawodowy
SPC.01.8. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
SPC.02.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.02.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.02.3. Magazynowanie i przygotowywanie surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych do produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.4. Prowadzenie operacji i procesów jednostkowych w produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.5. Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.6. Magazynowanie wyrobów gotowych i przygotowanie ich do dystrybucji
SPC.02.7. Język obcy zawodowy
SPC.02.8. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich
SPC.03.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.03.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.03.3. Magazynowanie surowców piekarskich, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych
SPC.03.4. Wytwarzanie ciast na wyroby piekarskie
SPC.03.5. Obrabianie kęsów ciasta
SPC.03.6. Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek
SPC.03.7. Przygotowanie pieczywa do dystrybucji
SPC.03.8. Język obcy zawodowy
SPC.03.9. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
SPC.04.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.04.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.04.3. Wykonywanie rozbioru i wykrawania mięsa
SPC.04.4. Przygotowanie mięsa i tłuszczów surowych do magazynowania i dystrybucji
SPC.04.5. Wykonywanie operacji technologicznych związanych z produkcją przetworów mięsnych i tłuszczowych
SPC.04.6. Przygotowywanie przetworów mięsnych i tłuszczowych do magazynowania i dystrybucji
SPC.04.7. Język obcy zawodowy
SPC.04.8. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.05. Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych
SPC.05.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.05.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.05.3. Prowadzenie obróbki wstępnej surowców rybnych
SPC.05.4. Wykonywanie prac związanych z produkcją przetworów rybnych
SPC.05.5. Przygotowywanie surowców, półproduktów oraz przetworów rybnych do dystrybucji i magazynowania
SPC.05.6. Język obcy zawodowy
SPC.05.7. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.06. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich
SPC.06.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.06.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.06.3. Organizowanie produkcji wyrobów mleczarskich
SPC.06.4. Produkcja wyrobów mleczarskich
SPC.06.5. Nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich
SPC.06.6. Język obcy zawodowy
SPC.06.7. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.06.8. Organizacja pracy małych zespołów
SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
SPC.07.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.07.2. Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.07.3. Organizowanie przebiegu procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
SPC.07.4. Nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
SPC.07.5. Język obcy zawodowy
SPC.07.6. Kompetencje personalne i społeczne
SPC.07.7. Organizacja pracy małych zespołów