SPC.01.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.01.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.01.3.
Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów cukierniczych
SPC.01.4.
Magazynowanie surowców, półproduktów i wyrobów cukierniczych
SPC.01.5.
Sporządzanie półproduktów i wyrobów cukierniczych
SPC.01.6.
Dekorowanie, konfekcjonowanie i dystrybucja wyrobów cukierniczych
SPC.01.7.
Język obcy zawodowy
SPC.01.8.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.02.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.02.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.02.3.
Magazynowanie i przygotowywanie surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych do produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.4.
Prowadzenie operacji i procesów jednostkowych w produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.5.
Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych
SPC.02.6.
Magazynowanie wyrobów gotowych i przygotowanie ich do dystrybucji
SPC.02.7.
Język obcy zawodowy
SPC.02.8.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.03.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.03.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.03.3.
Magazynowanie surowców piekarskich, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych
SPC.03.4.
Wytwarzanie ciast na wyroby piekarskie
SPC.03.5.
Obrabianie kęsów ciasta
SPC.03.6.
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek
SPC.03.7.
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji
SPC.03.8.
Język obcy zawodowy
SPC.03.9.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.04.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.04.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.04.3.
Wykonywanie rozbioru i wykrawania mięsa
SPC.04.4.
Przygotowanie mięsa i tłuszczów surowych do magazynowania i dystrybucji
SPC.04.5.
Wykonywanie operacji technologicznych związanych z produkcją przetworów mięsnych i tłuszczowych
SPC.04.6.
Przygotowywanie przetworów mięsnych i tłuszczowych do magazynowania i dystrybucji
SPC.04.7.
Język obcy zawodowy
SPC.04.8.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.05.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.05.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.05.3.
Prowadzenie obróbki wstępnej surowców rybnych
SPC.05.4.
Wykonywanie prac związanych z produkcją przetworów rybnych
SPC.05.5.
Przygotowywanie surowców, półproduktów oraz przetworów rybnych do dystrybucji i magazynowania
SPC.05.6.
Język obcy zawodowy
SPC.05.7.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.06.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.06.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.06.3.
Organizowanie produkcji wyrobów mleczarskich
SPC.06.4.
Produkcja wyrobów mleczarskich
SPC.06.5.
Nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich
SPC.06.6.
Język obcy zawodowy
SPC.06.7.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.06.8.
Organizacja pracy małych zespołów
SPC.07.1.
Bezpieczeństwo i higiena pracy
SPC.07.2.
Podstawy przemysłu spożywczego
SPC.07.3.
Organizowanie przebiegu procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
SPC.07.4.
Nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
SPC.07.5.
Język obcy zawodowy
SPC.07.6.
Kompetencje personalne i społeczne
SPC.07.7.
Organizacja pracy małych zespołów