Strona główna
Liceum ogólnokształcące i technikum
Biologia
Podglądanie natury
Bakterie jogurtowe, drożdże
Powrót
Wróć do informacji o e-podręczniku
Wydrukuj
Pobierz materiał do PDF
Pobierz materiał do EPUB
Pobierz materiał do MOBI
Zaloguj się, aby dodać do ulubionych
Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał
Zaloguj się, aby udostępnić materiał
Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
Oceń projekt
Fermentacja
Podglądanie natury
Bakterie jogurtowe, drożdże
Zapoznanie uczniów z procesem fermentacji. Zaprezentowanie bakterii jogurtowych oraz drożdży.
Przejdź do poprzedniej ilustracji
Przejdź do następnej ilustracji
R14wD9ifoiE6D
R1YgsvvVR1GWU
R1V95dJxHmHcp
RycjbYW5BZ60r
R5jjhvuqlsoEO