Technik usług kelnerskich w swojej pracy wykorzystuje różnorodne narzędzia i urządzenia.

Galeria przedstawia różnorodne narzędzia i urządzenia wykorzystywane w pracy technika usług kelnerskich.

Zdjęcie pierwsze przedstawia otwarty notes.

Zdjęcie drugie przedstawia chusteczki higieniczne w pudełku.

Zdjęcie trzecie przedstawia długopis w czarnej obudowie.

Zdjęcie czwarte przedstawia dwa pudełka zapałek. Jedno z nich jest otwarte.

Zdjęcie piąte przedstawia płatnik kelnerski trzymany w dłoni kelnerki stojącej przy stoliku restauracyjnym.

Zdjęcie szóste przedstawia trybuszon, czyli scyzoryk z otwieraczem do butelek.

Zdjęcie siódme przedstawia dwa terminale stojące na ladzie restauracyjnej. Obok terminali ustawione są świeczki.

Zdjęcie ósme przedstawia dwie serwety kelnerskie złożone i położone jedna na drugiej.

Zdjęcie dziewiąte przedstawia dwie kobiety w zapaskach kelnerskich. Kobiety stoją przy stoliku i przygotowują poczęstunek.

Zdjęcie dziesiąte przedstawia wyposażenie techniczne kelnera (sprzęt z oprogramowaniem gastronomicznym). Sprzęt przypomina telefon komórkowy z przyciskami.

Zdjęcie jedenaste przedstawia identyfikator przyczepiony do stroju kelnerki. Kelnerka podaje klientowi słodki poczęstunek z tacy trzymanej w dłoni.

Zdjęcie dwunaste przedstawia kasę kelnerską obsługiwaną przez kobietę w zapasce. Kasa kelnerska stoi na ladzie restauracyjnej.