Narzędzia
Technik usług kelnerskich w swojej pracy wykorzystuje różnorodne narzędzia i urządzenia.
Galeria przedstawia różnorodne narzędzia i urządzenia wykorzystywane w pracy technika usług kelnerskich.
Zdjęcie pierwsze przedstawia otwarty notes.
Zdjęcie drugie przedstawia chusteczki higieniczne w pudełku.
Zdjęcie trzecie przedstawia długopis w czarnej obudowie.
Zdjęcie czwarte przedstawia dwa pudełka zapałek. Jedno z nich jest otwarte.
Zdjęcie piąte przedstawia płatnik kelnerski trzymany w dłoni kelnerki stojącej przy stoliku restauracyjnym.
Zdjęcie szóste przedstawia trybuszon, czyli scyzoryk z otwieraczem do butelek.
Zdjęcie siódme przedstawia dwa terminale stojące na ladzie restauracyjnej. Obok terminali ustawione są świeczki.
Zdjęcie ósme przedstawia dwie serwety kelnerskie złożone i położone jedna na drugiej.
Zdjęcie dziewiąte przedstawia dwie kobiety w zapaskach kelnerskich. Kobiety stoją przy stoliku i przygotowują poczęstunek.
Zdjęcie dziesiąte przedstawia wyposażenie techniczne kelnera (sprzęt z oprogramowaniem gastronomicznym). Sprzęt przypomina telefon komórkowy z przyciskami.
Zdjęcie jedenaste przedstawia identyfikator przyczepiony do stroju kelnerki. Kelnerka podaje klientowi słodki poczęstunek z tacy trzymanej w dłoni.
Zdjęcie dwunaste przedstawia kasę kelnerską obsługiwaną przez kobietę w zapasce. Kasa kelnerska stoi na ladzie restauracyjnej.