Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Ekonomiczny bilans paszowy

ROL.10. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej – technik rolnik 314207

Netografia i bibliografia

NETOGRAFIA

  • Strona internetowa Instytutu Zootechniki – Państwowego Instytutu Badawczego, http://www.izoo.krakow.pl [dostęp: 30.08.2021].

  • Strona internetowa Usługi Informatyczne dr Leszek Mroczko, firmy oferującej oprogramowanie dla rolnictwa, http://www.mroczko.com.pl/ [dostęp: 30.08.2021].

  • Strona internetowa Polskiej Federacji Hodowców Bydła i Producentów Mleka, https://pfhb.pl [dostęp: 30.08.2021].

BIBILIOGRAFIA

  • B. Biesiada‑Drzazga, A. Janocha, Prowadzenie produkcji zwierzęcej. Kwalifikacja R.3.2. Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik, cz. 1, 2, WSiP, Warszawa 2019.

  • D. Jamroz, Żywienie zwierząt i paszoznawstwo, t. 2, Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2020.