Warunki pracy
Przetwórca mięsa, w zależności od wykonywanych zadań zawodowych, może pracować w następujących warunkach:
w pomieszczeniach zamkniętych, zakładach przemysłowych oraz halach
R1Rg5hVm5rBrC
Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.samodzielnie lub w zespole
R1CbNEZC0M8qM
Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.głównie w pozycji stojącej
R1SZtfArhOD1w
Źródło: Iñigo De la Maza, Mężczyzna mielący mięso., dostępny w internecie: unsplash.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym (w zależności
od miejsca zatrudnienia)RukGJLwCJytO2
Źródło: GroMar Sp. z o.o., dostępny w internecie: Obrazy: pixabay.com, pexels.com, unsplash.com, licencja: CC BY-SA 3.0.wykorzystując specjalistyczne narzędzia
RT3vMObXxlb7n
Źródło: GroMar Sp. z o.o., licencja: CC BY-SA 3.0.w środowisku narażonym na hałas
Rmdo1t2rVmDR8
Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.