Warunki pracy
Technik przetwórstwa mleczarskiego, w zależności od wykonywanych zadań zawodowych, może pracować w następujących warunkach:
w pomieszczeniach zamkniętych budynków przetwórstwa mleczarskiego oraz w miejscach magazynowania lub dystrybucji
RoEuvcoHtpVSe
Źródło: GroMar Sp. z o. o., Pomieszczenie przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.samodzielnie lub w zespole
R1EqxffCfa2MY
Źródło: Elevate, Pracownik, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym (w zależności od miejsca zatrudnienia)
RmPbPHtxPzWD8
Źródło: Marius Mann, Biały zegarek, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w pozycji stojącej lub siedzącej
RyNCOpKhiag7G
Źródło: GroMar Sp. z o. o., Pracownik przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w zimnym, wilgotnym mikroklimacie
RKNUj6yhG50hE
Źródło: GroMar Sp. z o. o., Maszyna przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w kontakcie z klientem
R8484AJ5MTGsi
Źródło: Kampus Production, Rozmowa z klientem, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.wykorzystując specjalistyczne narzędzia oraz przyrządy przetwórstwa mleczarskiego
RULODTYqovMzb
Źródło: GroMar Sp. z o. o., Maszyna przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w środowisku narażonym na hałas
RvsJlqFfRJcaZ
Źródło: Mimzy, Ochraniacze słuchu, dostępny w internecie: www.pixabay.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.