Warunki pracy
Przetwórca mięsa, w zależności od wykonywanych zadań zawodowych, może pracować w następujących warunkach:
w pomieszczeniach zamkniętych, zakładach przemysłowych oraz halach
RiT9JessY7sNv Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.samodzielnie lub w zespole
R3nzLJ5XwtvJe Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.głównie w pozycji stojącej
RDBOKlGu85QrS Źródło: Iñigo De la Maza, Mężczyzna mielący mięso., dostępny w internecie: unsplash.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym (w zależności
od miejsca zatrudnienia)R1V4o1int04Ig Źródło: GroMar Sp. z o.o., dostępny w internecie: Obrazy: pixabay.com, pexels.com, unsplash.com, licencja: CC BY-SA 3.0.wykorzystując specjalistyczne narzędzia
R1cfQnQSFitdj Źródło: GroMar Sp. z o.o., licencja: CC BY-SA 3.0.w środowisku narażonym na hałas
R5F0WScjUxrgr Źródło: Mark Stebnicki, dostępny w internecie: pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.