Warunki pracy
Technik przetwórstwa mleczarskiego, w zależności od wykonywanych zadań zawodowych, może pracować w następujących warunkach:
w pomieszczeniach zamkniętych budynków przetwórstwa mleczarskiego oraz w miejscach magazynowania lub dystrybucji
RIj5skbC07kKT Źródło: GroMar Sp. z o. o., Pomieszczenie przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.samodzielnie lub w zespole
RLC53TH7V6ZXi Źródło: Elevate, Pracownik, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym (w zależności od miejsca zatrudnienia)
Rm79fakFZsaw9 Źródło: Marius Mann, Biały zegarek, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.w pozycji stojącej lub siedzącej
R1U7byW7TTvU9 Źródło: GroMar Sp. z o. o., Pracownik przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w zimnym, wilgotnym mikroklimacie
RlH23fpCxF4d5 Źródło: GroMar Sp. z o. o., Maszyna przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w kontakcie z klientem
RZD6GRU5mwlDz Źródło: Kampus Production, Rozmowa z klientem, dostępny w internecie: www.pexels.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.wykorzystując specjalistyczne urządzenia oraz przyrządy przetwórstwa mleczarskiego
RuxF5UBOdH194 Źródło: GroMar Sp. z o. o., Maszyna przetwórstwa mleczarskiego, licencja: CC BY-SA 3.0.w środowisku narażonym na hałas
RYVYtjT1k3z8I Źródło: Mimzy, Ochraniacze słuchu, dostępny w internecie: www.pixabay.com, tylko do użytku edukacyjnego na zpe.gov.pl.