Zastosowanie mas cukrowych do dekoracji wyrobów cukierniczych
SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403
Masy cukrowe do dekoracji wyrobów cukierniczych
SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Wyrabianie i barwienie mas cukrowychWyrabianie i barwienie mas cukrowych
Rozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczychRozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczych
Techniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskimTechniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskim
Modelowanie figurekModelowanie figurek
1. Wyrabianie i barwienie mas cukrowych

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RYMvR56YEZVa5
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
2. Rozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczych

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R18yFmzmNhLQP
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
3. Techniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskim

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RWprybRDYbuiA
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
4. Modelowanie figurek

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RaXvAc0mNnjoJ
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

