E-materiały do kształcenia zawodowego

Zastosowanie mas cukrowych do dekoracji wyrobów cukierniczych

SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403

Masy cukrowe do dekoracji wyrobów cukierniczych

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

  1. Wyrabianie i barwienie mas cukrowychWyrabianie i barwienie mas cukrowych

  2. Rozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczychRozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczych

  3. Techniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskimTechniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskim

  4. Modelowanie figurekModelowanie figurek

1

1. Wyrabianie i barwienie mas cukrowych

RYMvR56YEZVa5
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

2

2. Rozwałkowywanie mas cukrowych i pokrywanie całych powierzchni wyrobów cukierniczych

R18yFmzmNhLQP
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

3

3. Techniki wykonywania prostych dekoracji w stylu angielskim

RWprybRDYbuiA
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

4

4. Modelowanie figurek

RaXvAc0mNnjoJ
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane