Zdjęcie przedstawia przykładowy tort urodzinowy dekorowany masą cukrową w różnych kolorach, z motywami tęczy i gwiazdek.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Zastosowanie mas cukrowych do dekoracji wyrobów cukierniczych
SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403
Konsultant merytoryczny: Małgorzata Miedzińska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 12.10.2022 r.
Masy cukrowe do dekoracji wyrobów cukierniczychsekwencje filmowe
Dekoracje z mas cukrowychGaleria zdjęć
Etapy tworzenia dekoracji z mas cukrowychplansza interaktywna
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania