Przechowywanie żywności
HGT.04 Wykonywanie prac pomocniczych w obiekcie świadczącym usługi gastronomiczne - pracownik pomocniczy gastronomii 941203
Interaktywne materiały sprawdzające
Test jednokrotnego wyboru
Rozwiąż test wyboru, zaznaczając jedną poprawną odpowiedź spośród podanych.
Test jednokrotnego wyboru
Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywnościDlrW4DK48Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywności
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynachD7LlIrZB5Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynach
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynachD7LlIrZB5Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynach
Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywnościDlrW4DK48Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywności
Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywnościDlrW4DK48Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywności
Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywnościDlrW4DK48Infografika – Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywności

Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywności

Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynach