Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
R1SBWPQaKK8gn1
Nagranie filmowe pod tytułem Właściwości fizykochemiczne cukrów prostych i ich znaczenie biologiczne.
Polecenie 1
R13Q4ALDqSwNm
Wykaż, że między cukrami zaliczanymi do aldoz i ketoz istnieją różnice. (Uzupełnij).
Polecenie 2
R1MyExdYHx0Bb
Omów sposoby utleniania cukrów prostych. (Uzupełnij).
1
Polecenie 3

Stwórz mapę myśli porządkującą twoją wiedzę na temat cukrów prostych.

RTLqHpbE0TATi
Wymyśl pytanie na kartkówkę związane z tematem materiału.
RLjpxLAlaBdyH
(Uzupełnij).