Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
Polecenie 1

Na podstawie wykładu dr Agaty Hąci wynotuj w puntkach kolejne etapy przygotowania się do złożenia reklamacji.

Rrwgq3hhCJzpd
Film nawiązujący do treści materiału Jak napisać zażalenie?
RcBV7UfVLgRO6
(Uzupełnij).
Polecenie 2

Ekspertka wspomniała o dowodach (załącznikach), które warto dołączyć
do reklamacji. Zastanów się, jakie dowody dołączysz do reklamacji dotyczącej nieświeżego posiłku w restauracji. Wskaż kilka takich dowodów i krótko objaśnij swój wybór.

R10oo8QgWHvmz
(Uzupełnij).