Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
RCbbBqEFleTMa1
Film edukacyjny przedstawia zastosowania biotechnologii tradycyjnej w przemyśle.
Polecenie 1
RN6w7qq6vGmWM
Obejrzyj wywiad z ekspertem, a następnie przedstaw współczesne zastosowanie metod biotechnologii tradycyjnej w przemyśle spożywczym. (Uzupełnij).
RBUgGB6Zye3T6
Zapoznaj się z wywiadem z ekspertem, a następnie przedstaw współczesne zastosowanie metod biotechnologii tradycyjnej w przemyśle spożywczym. (Uzupełnij).
Polecenie 2
R10aTp1pE2PK6
Wyjaśnij, dlaczego fermentacja octowa nie jest procesem równoważnym wobec fermentacji alkoholowej, mlekowej czy propionowej. (Uzupełnij).