Interaktywne materiały sprawdzające
Ćwiczenie 1. Transport żywego drobiu
Ćwiczenie 1. Transport żywego drobiu1DxvACSuClRYZ8oKOouiBZA1 R1e32BwptnJLX1
Ćwiczenie 2. Okres przydatności jaj
Ćwiczenie 2. Okres przydatności jaj1DxvACSuClR12Zc1FBH6sP91
Ćwiczenie 3. Chłodzenie mleka po doju
Ćwiczenie 3. Chłodzenie mleka po doju2DxvACSuClRCUwJBH9qqofK2
Ćwiczenie 4. Choroby bulw ziemniaka
Ćwiczenie 4. Choroby bulw ziemniaka2DxvACSuClR1Kr68iPqqo9b2 Rr2VpYPUGDsZy2
Ćwiczenie 5. Magazynowanie zbóż
Ćwiczenie 5. Magazynowanie zbóż2DxvACSuClR1Myf5w8txsmd2
Ćwiczenie 6. Przechowywanie ziaren rzepaku
Ćwiczenie 6. Przechowywanie ziaren rzepaku2DxvACSuClRYPCKm41Pb0RR2
Ćwiczenie 7. Postępowanie z mlekiem
Ćwiczenie 7. Postępowanie z mlekiem2DxvACSuClR16HRTFGR3CBz2
Ćwiczenie 8. Oznaczanie jaj
Ćwiczenie 8. Oznaczanie jaj2DwB81PeUkR12nE4xrb6KQ82 R16O5yviPuFrE2
Ćwiczenie 9. Przechowywanie ziemniaków
Ćwiczenie 9. Przechowywanie ziemniaków3DwB81PeUkRnXHEJA2A4zpK3
Ćwiczenie 10. Warunki przechowywania i sprzedaży produktów rolnych – podsumowanie
Ćwiczenie 10. Warunki przechowywania i sprzedaży produktów rolnych – podsumowanieDxvACSuCl31RM4stN5CZGkYP ReO5RNS7zyKDU
Termin dotyczy przechowywania ziemniaków.
Hasło: rekondycjonowanie.
Wyjaśnienie: Trwający dwa tygodnie okres przechowywania ziemniaków do konsumpcji lub przetwórstwa, np. na frytki, w temperaturze 12–16°C.
Ćwiczenie 11. Limity sprzedaży bezpośredniej
Ćwiczenie 11. Limity sprzedaży bezpośredniej1DhbQjk35pRIs9d8gz47DTG1
Ćwiczenie 12. Łańcuch dostaw żywności
Ćwiczenie 12. Łańcuch dostaw żywności1DxvACSuClRxcJXk1Q2rW0z1
Ćwiczenie 13. Złożenie wniosku o wpis do rejestru zakładów
Ćwiczenie 13. Złożenie wniosku o wpis do rejestru zakładów2DhbQjk35pR7LKY7TsJgQz32
Ćwiczenie 14. Formy działalności handlowej
Ćwiczenie 14. Formy działalności handlowej2DhbQjk35pR1Lv1kVtH9Cwz2
Ćwiczenie 15. Lokalny handel produktami rolnymi
Ćwiczenie 15. Lokalny handel produktami rolnymi3DhbQjk35pR1JuimHP8Bn4D3