Strona główna
Kształcenie zawodowe
branża rolno-hodowlana
Warunki przechowywania i sprzedaży produktów rolnych
Powrót

Warunki przechowywania i sprzedaży produktów rolnych

Kategorie
branża rolno-hodowlana
Kształcenie zawodowe
Słowa kluczowe
zboża rzepak jaja mleko sortowanie magazynowanie mycie silos chłodnia pakowanie przechowywanie produktów rolnych technologie przechowalnicze

Licencja: CC BY-SA 3.0

Autor:
Autor: Ewa Marciniak–Kulka

Opis e-zasobu
Wprowadzenie
Materiały multimedialne
Produkcja i przechowywanie produktów rolnych
Technologie przechowywania i przygotowania do sprzedaży produktów rolnych
Organizacja produkcji i sprzedaży produktów rolnych
Interaktywne materiały sprawdzające
Słownik pojęć dla e‑materiału
Przewodnik dla nauczyciela
Przewodnik dla uczącego się
Netografia i bibliografia
Instrukcja użytkowania