Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Linia technologiczna do produkcji bułek 1 Linia technologiczna do produkcji bułek
Linia technologiczna do produkcji chleba 2 Linia technologiczna do produkcji chleba
Linia technologiczna do produkcji wyrobów specjalnych – pieczywa chrupkiego 3 Linia technologiczna do produkcji wyrobów specjalnych – pieczywa chrupkiego
Linia technologiczna do produkcji wyrobów dietetycznych – chleba bezglutenowego 4 Linia technologiczna do produkcji wyrobów dietetycznych – chleba bezglutenowego
Zadania zawodowe oraz cechy charakteru, osobowości lub kompetencji piekarza 5 Zadania zawodowe oraz cechy charakteru, osobowości lub kompetencji piekarza
1. Linia technologiczna do produkcji bułek RfVxcSpQF2RBh Film nawiązujący do treści materiału
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji bułek
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film dostępny pod adresem /preview/resource/RfVxcSpQF2RBh
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji bułek
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
Ry0jc0AjGDwjw Ćwiczenie 1
Dokończ odpowiedź zaznaczając wszystkie poprawne odpowiedzi spośród podanych.Linia technologiczna do produkcji bułek może składać się m.in. z
Powrót do spisu treści Spis treści Powrót do spisu treści
2. Linia technologiczna do produkcji chleba RW62nla01pl9r Film nawiązujący do treści materiału
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji chleba
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film dostępny pod adresem /preview/resource/RW62nla01pl9r
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji chleba
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
RsWv6b2qz51zo Ćwiczenie 2
Uzupełnij luki w zdaniach wybierając w poprawnej kolejności wyrazy znajdujące się pod tekstem dotyczącym etapu produkcji chleba w linii technologicznej do produkcji chleba.
Uzupełnij luki w zdaniach wybierając w poprawnej kolejności wyrazy znajdujące się pod tekstem dotyczącym etapu produkcji chleba w linii technologicznej do produkcji chleba.
Powrót do spisu treści Spis treści Powrót do spisu treści
3. Linia technologiczna do produkcji wyrobów specjalnych – pieczywa chrupkiego RyxT0svsvAHC0 Film nawiązujący do treści materiału
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji wyrobów specjalnych - pieczywa chrupkiego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film dostępny pod adresem /preview/resource/RyxT0svsvAHC0
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji wyrobów specjalnych - pieczywa chrupkiego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
RI3LrQLFXtzEC Ćwiczenie 3
Uzupełnij luki w zdaniach wybierając w poprawnej kolejności wyrazy znajdujące się pod tekstem dotyczącym produkcji pieczywa chrupkiego z zastosowaniem ekstruzji gorącej.
Uzupełnij luki w zdaniach wybierając w poprawnej kolejności wyrazy znajdujące się pod tekstem dotyczącym produkcji pieczywa chrupkiego z zastosowaniem ekstruzji gorącej.
Powrót do spisu treści Spis treści Powrót do spisu treści
4. Linia technologiczna do produkcji wyrobów dietetycznych – chleba bezglutenowego R1KnIKSgASVHe Film nawiązujący do treści materiału
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji wyrobów dietetycznych – chleba bezglutenowego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1KnIKSgASVHe
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Linia technologiczna do produkcji wyrobów dietetycznych – chleba bezglutenowego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
ROi8HLILzINHz Ćwiczenie 4
Spośród wymienionych poniżej składników, wybierz i przeciągnij te, które służą do produkcji chleba skrobiowego bezglutenowego.
Spośród wymienionych poniżej składników, wybierz i przeciągnij te, które służą do produkcji chleba skrobiowego bezglutenowego.
Powrót do spisu treści Spis treści Powrót do spisu treści
5. Zadania zawodowe oraz cechy charakteru, osobowości lub kompetencji piekarza RPB0OGRafEI0v Film nawiązujący do treści materiału
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Zadania zawodowe oraz cechy charakteru, osobowości lub kompetencji piekarza
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film dostępny pod adresem /preview/resource/RPB0OGRafEI0v
Sekwencja filmowa Linie technologiczne produkcji wyrobów piekarskich – Zadania zawodowe oraz cechy charakteru, osobowości lub kompetencji piekarza
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula , licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treści Spis treści Powrót do spisu treści
Powiązane ćwiczenia