Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
R1I3yn3SQ4KdP
Grafika przedstawia produkty spożywcze znajdujące się na stole: dwie cebule, mleko w wysokiej szklance, dwa ziemniaki, sery oraz papryczki leżące na talerzu. Na stole, w cieniu, znajduje się również koszyk z pieczywem oraz czerwony dzbanek.
E-materiały do kształcenia zawodowego

Wykorzystywanie produktów z własnego gospodarstwa rolnego i produktów regionalnych

HGT.10 Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego - Technik turystyki na obszarach wiejskich 515205

Konsultant merytoryczny: Dariusz Łętowski

E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 16.11.2022