Grafika przedstawia produkty spożywcze znajdujące się na stole: dwie cebule, mleko w wysokiej szklance, dwa ziemniaki, sery oraz papryczki leżące na talerzu. Na stole, w cieniu, znajduje się również koszyk z pieczywem oraz czerwony dzbanek.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Wykorzystywanie produktów z własnego gospodarstwa rolnego i produktów regionalnych
HGT.10 Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego - Technik turystyki na obszarach wiejskich 515205
Konsultant merytoryczny: Dariusz Łętowski
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 16.11.2022
- Sposoby wykorzystania produktów regionalnych oraz surowców z własnego gospodarstwa rolnego w przygotowywaniu wybranych potraw
Film edukacyjny
- Przygotowanie samodzielnie przez Klienta potrawy z wybranego produktu regionalnego
Animacja 3D
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania