Zdjęcie przedstawia rząd pionowych lodówek z przeszklonymi drzwiami i żywnością w środku.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Przechowywanie żywności
HGT.04 Wykonywanie prac pomocniczych w obiekcie świadczącym usługi gastronomiczne - pracownik pomocniczy gastronomii 941203
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 21.11.2022 r.
Podział produktów spożywczych ze względu na trwałość oraz zasady ich przechowywania. Skutki niewłaściwego magazynowania żywnościInfografika
Rozmieszczanie surowców żywnościowych oraz wyrobów gotowych w magazynachProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania