Zdjęcie przedstawia czarny blat, na którym widoczny jest rozwałkowywany kawałek ciasta w kolorze jasnym, na którego dolnej części w poprzek położony jest drewniany wałek.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Produkcja ciasta i wyrobów z ciasta drożdżowego
SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403
Konsultant merytoryczny: Małgorzata Miedzińska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 28.02.2023 r.
Produkcja ciasta drożdżowegoSkwencje filmowe
Wyroby z ciasta drożdżowegoGaleria zdjęć
Dobieranie surowców i ich ilości do produkcji ciasta drożdżowegoProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć dla e-materiału
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania