E-materiały do kształcenia zawodowego

Produkcja ciasta i wyrobów z ciasta drożdżowego

SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403

Produkcja ciasta drożdżowego

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

  1. Przygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowegoPrzygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowego

  2. Przygotowanie i fermentacja rozczynuPrzygotowanie i fermentacja rozczynu

  3. Dodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciastaDodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciasta

  4. Fermentacja ciastaFermentacja ciasta

1

1. Przygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowego

R1Tuz6cbFB1Hv
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

2

2. Przygotowanie i fermentacja rozczynu

RUHHVEh2oKyVW
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

3

3. Dodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciasta

R9XGpEQFaM36L
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

4

4. Fermentacja ciasta

RAdzeIchPPdEe
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane