Produkcja ciasta i wyrobów z ciasta drożdżowego
SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403
Produkcja ciasta drożdżowego
SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Przygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowegoPrzygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowego
Przygotowanie i fermentacja rozczynuPrzygotowanie i fermentacja rozczynu
Dodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciastaDodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciasta
Fermentacja ciastaFermentacja ciasta
1. Przygotowanie surowców do produkcji ciasta drożdżowego

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1Tuz6cbFB1Hv
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
2. Przygotowanie i fermentacja rozczynu

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RUHHVEh2oKyVW
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
3. Dodanie surowców do rozczynu i otrzymanie ciasta

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R9XGpEQFaM36L
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
4. Fermentacja ciasta

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RAdzeIchPPdEe
Film nawiązujący do treści materiału
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

