Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Dzielenie i kształtowanie kęsów ciasta

SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich - Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403

Mechaniczne dzielenie i formowanie kęsów ciasta

FILM INSTRUKTAŻOWY (TUTORIAL)

Aby uruchomić film z napisami w języku angielskim, należy nacisnąć przycisk „play” przy angielskim tytule filmu.

Aby wyświetlić napisy w filmie, należy je aktywować w menu w dolnej części ekranu.

1
R1T1EFgN0aUe71

Wzór obliczania naważki
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Plik PDF o rozmiarze 1.33 MB w języku polskim

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane