Dzielenie i kształtowanie kęsów ciasta

Kształcenie zawodowe
Kategorie
branża spożywcza
Udostępnij

E‑ZASÓB Dzielenie i kształtowanie kęsów ciasta. Dla kwalifikacji SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich wyodrębnionej w zawodach Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403

Barbara Górka

Bibliografia:

  • Źródło: Szymon Kąkol, Almanach piekarski., Materiały dydaktyczne dla ucznia i nauczyciela, http://www.mamz.pl/almanach/ [dostęp 29.11.2021 r.].
  • Źródło: Strona internetowa ProfiPIEK, https://profipiek.pl [dostęp 29.11.2021 r.].
  • Źródło: Strona internetowa czasopisma, Przegląd piekarski i cukierniczy, http://ppic.pl/ [dostęp 29.11.2021 r.].
  • Źródło: Strona internetowa czasopisma, Cukiernictwo i piekarstwo, https://cukiernictwoipiekarstwo.pl [dostęp 29.11.2021 r.].
  • Źródło: Strona internetowa Almanach cukierniczo-piekarski, Dzielenie i kształtowanie ciasta chlebowego, http://www.mamz.pl/almanach/skrypty/2.prodpiek/10.html [dostęp 29.11.2021 r.].
  • Źródło: Strona internetowa Almanach cukierniczo-piekarski, Dzielenie i kształtowanie ciast pszennych, http://www.mamz.pl/almanach/skrypty/2.prodpiek/9.html [dostęp 29.11.2021 r.].