Dzielenie i kształtowanie kęsów ciasta
SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich - Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403
Różne formy kształtowania kęsów ciasta
GALERIA ZDJĘĆ
Galeria zdjęć w języku angielskimGaleria zdjęć w języku angielskim
Spis treści
Formowanie rogali węgierskichFormowanie rogali węgierskich
Formowanie serduszekFormowanie serduszek
Formowanie precliFormowanie precli
Formowanie chały kijowskiejFormowanie chały kijowskiej
Formowanie chały tureckiejFormowanie chały tureckiej
Formowanie rogali świętomarcińskichFormowanie rogali świętomarcińskich
Formowanie wianka debrzneńskiegoFormowanie wianka debrzneńskiego






Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści









Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści








Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści









Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści







Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści





Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści









Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
Galeria zdjęć w języku angielskim
Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści




