Na zdjęciu widać dłonie osoby ugniatającej ciasto na blacie posypanym mąką.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Dzielenie i kształtowanie kęsów ciasta
SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich - Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403
Konsultant merytoryczny: Barbara Górka
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 07.02.2023 r.
Operacje pomocnicze przy dzieleniu i formowaniu kęsów ciastaFilm edukacyjny
Mechaniczne dzielenie i formowanie kęsów ciastaFilm instruktażowy (Tutorial)
Ręczne dzielenie i formowanie kęsów ciastaFilm instruktażowy (tutorial)
Różne formy kształtowania kęsów ciastaGaleria zdjęć
Procedury zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności w procesie produkcji wyrobów piekarskichProgram ćwiczeniowy do projektowania
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania