E-materiały do kształcenia zawodowego

Prace przygotowawcze przy bufecie śniadaniowym

HGT.04 Wykonywanie prac pomocniczych w obiekcie świadczącym usługi gastronomiczne - Pracownik pomocniczy gastronomii 941203

Obsługa, sprzęt i ogólne zasady ekspozycji potraw i napojów oraz zastawy stołowej podczas przygotowania bufetu śniadaniowego

FILM INSTRUKTAŻOWY (TUTORIAL)

REVsgupxT9zwT
Film nawiązujący do treści materiału

Obsługa, sprzęt i ogólne zasady ekspozycji potraw i napojów oraz zastawy stołowej podczas przygotowania bufetu śniadaniowego – komentarz dydaktyczny

11
Strój kelnera
RAjEcLfv3Nyzh1
Strój kelnera
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Przygotowanie i obsługa bufetu śniadaniowego
R16f4VONcIfHH
Przygotowanie i obsługa bufetu śniadaniowego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Sprzęt do ekspedycji i ekspozycji menu śniadaniowego
RUX5JqvlsPb7b
Sprzęt do ekspedycji i ekspozycji menu śniadaniowego
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Zasady BHP
RovUxueiKwXlh
Zasady BHP
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Przygotowanie zastawy stołowej i sztućców
RZKOsUyKTAqIZ
Przygotowanie zastawy stołowej i sztućców
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Ułożenie zastawy stołowej i sztućców
R1LwYqZmkTg2k
Ułożenie zastawy stołowej i sztućców
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Ustawienie potraw zimnych i gorących, dodatków do potraw oraz napojów
RkeafLF0O0hPD
Ustawienie potraw zimnych i gorących, dodatków do potraw oraz napojów
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Rozłożenie sztućców serwisowych
Rh7IEo5tys6ld
Rozłożenie sztućców serwisowych
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy.

R10jsKKzYxLBc1

Plik PDF o rozmiarze 511.54 KB w języku polskim

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane