Zdjęcie przedstawia bufet śniadaniowy. Widoczny jest w ujęciu trzy czwarte prostokątny blat przykryty kremowym obrusem. Na blacie widoczne są różne elementy bufetu śniadaniowego – biała miseczka z jasnożółtymi nieregularnymi kostkami obrazującymi masło, biała misa z pokrojonymi kolorowymi owocami obrazująca sałatkę owocową, dwa srebrne termosy z czarnymi uchwytami i zamknięciami, piętrowy stojak z drożdżówkami oraz w tle srebrny dyspenser do wody z czarnymi elementami.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Prace przygotowawcze przy bufecie śniadaniowym
HGT.04 Wykonywanie prac pomocniczych w obiekcie świadczącym usługi gastronomiczne - Pracownik pomocniczy gastronomii 941203
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 08.11.2022
Obsługa, sprzęt i ogólne zasady ekspozycji potraw i napojów oraz zastawy stołowej podczas przygotowania bufetu śniadaniowegoFilm instruktażowy (tutorial)
Bufet śniadaniowy – rozmieszczenie zastawy stołowej, sprzętu oraz potraw i napojówProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania