Rozrost i wypiek kęsów ciasta oraz dystrybucja wyrobów
SPC.03 Produkcja wyrobów piekarskich - Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403
Przemiany zachodzące w cieście podczas wypieku
GALERIA ZDJĘĆ
Spis treści
Surowy kęs ciasta chleba pszennego, żytniego, mieszanegoSurowy kęs ciasta chleba pszennego, żytniego, mieszanego
Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie rozrostuZbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie rozrostu
Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku prawidłowegoZbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku prawidłowego
Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą niedopieczeniaZbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą niedopieczenia
Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytnego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą przepieczeniaZbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytnego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą przepieczenia
Upieczony chleb pszenny, żytni, mieszanyUpieczony chleb pszenny, żytni, mieszany
1. Surowy kęs ciasta chleba pszennego, żytniego, mieszanego



Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
2. Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie rozrostu





Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
3. Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku prawidłowego



Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
4. Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytniego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą niedopieczenia



Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści
5. Zbliżenie przekroju kęsa ciasta pszennego, żytnego, mieszanego pokazujące strukturę w fazie wypieku z wadą przepieczenia








