Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Produkcja ciasta i wyrobów obgotowywanych

SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201 i Technik technologii żywności 344403

Ręczne formowanie precli i obwarzanków

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

Przygotowywanie ciasta obgotowywanegoPrzygotowywanie ciasta obgotowywanego

Formowanie precliFormowanie precli

Formowanie obwarzankówFormowanie obwarzanków

Obgotowywanie kęsówObgotowywanie kęsów

Aby wyświetlić napisy w filmie, należy je aktywować w menu w dolnej części ekranu.

Przygotowywanie ciasta obgotowywanego

Przygotowywanie ciasta obgotowywanego

RA9gV0Thq9Zq7
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Formowanie precli

Formowanie precli

R1EL8rWCrJSa7
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Formowanie obwarzanków

Formowanie obwarzanków

RkSaJl8cdqupW
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Obgotowywanie kęsów

Obgotowywanie kęsów

RfpnJTizp4iYh
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane