Zdjęcie przedstawia kilka wypieków jak precel, bułki oraz trzy źdźbła zboża położonych na stole.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Produkcja ciasta i wyrobów obgotowywanych
SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403
Konsultant merytoryczny: Barbara Górka
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 18.10.2022 r.
Ręczne formowanie precli i obwarzankówSekwencje filmowe
Linia do produkcji paluszkówAnimacja 3D
Wyroby z ciasta obgotowanegoGaleria zdjęć
Produkcja ciasta obgotowywanego na linii mechanicznej oraz ręczniePlansza interaktywna
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania