Zdjęcie przedstawia kieliszki ustawione w jednym rzędzie i dłoń dodająca składnik do jednego z nich.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Barman, czyli jak sporządzać i podawać drinki (sztuka barmańska)
HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich w zawodach: kelner 513101 i technik usług kelnerskich 513102
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 12.12.2022 r.
Podstawy miksologiiSekwencje filmowe
Techniki sporządzania drinkówFilm instruktażowy (tutorial)
Standardowe napoje mieszaneGaleria zdjęć
Sztuka barmańska - sporządzam i podaję drinkiProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania