Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Barman, czyli jak sporządzać i podawać drinki (sztuka barmańska)

HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich w zawodach: kelner 513101 i technik usług kelnerskich 513102

Podstawy miksologii

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

  1. Widok na barWidok na bar

  2. Sylwetka barmanaSylwetka barmana

  3. Wyposażenie baruWyposażenie baru

  4. Narzędzia barmańskieNarzędzia barmańskie

  5. Szkło barmańskieSzkło barmańskie

  6. Składniki drinkówSkładniki drinków

  7. ModyfikatoryModyfikatory

  8. BonifikatoryBonifikatory

  9. Składniki dodatkoweSkładniki dodatkowe

  10. Dodatki komplementarneDodatki komplementarne

Aby uruchomić wersję wersję z napisami w języku angielskim, należy nacisnąć przycisk „play” przy angielskim tytule filmu.

Aby wyświetlić napisy w filmie, należy je aktywować w menu w dolnej części ekranu.

Widok na bar

1. Widok na bar

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Sylwetka barmana

2. Sylwetka barmana

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Wyposażenie baru

3. Wyposażenie baru

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Narzędzia barmańskie

4. Narzędzia barmańskie

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Szkło barmańskie

5. Szkło barmańskie

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Składniki drinków

6. Składniki drinków

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Modyfikatory

7. Modyfikatory

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Bonifikatory

8. Bonifikatory

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Składniki dodatkowe

9. Składniki dodatkowe

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Dodatki komplementarne

10. Dodatki komplementarne

1

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane