E-materiały do kształcenia zawodowego

Urządzenia do obróbki wstępnej surowców

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001, Technik żywienia usług gastronomicznych 343404

Wstępna obróbka surowców – podstawowe maszyny i urządzenia

ANIMACJA 3D

Spis treści

Spis treści

1. Obieraczka (jednokomorowa)1. Obieraczka (jednokomorowa)

2. Krajalnica (2 rodzaje)2. Krajalnica (2 rodzaje)

3. Urządzenie do rozdrabniania warzyw z wymiennymi tarczami3. Urządzenie do rozdrabniania warzyw z wymiennymi tarczami

4. Urządzenie do rozdrabniania mięsa typu „wilk”4. Urządzenie do rozdrabniania mięsa typu „wilk”

5. Miesiarka do przygotowywania surowców na ciasta i ubijania masy5. Miesiarka do przygotowywania surowców na ciasta i ubijania masy

6. Urządzenie uniwersalne, wieloczynnościowe6. Urządzenie uniwersalne, wieloczynnościowe

1

1. Obieraczka (jednokomorowa)

R12USP2knik7J
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

2

2. Krajalnica (2 rodzaje)

Krajalnica do wędlin, sera oraz pieczywa

R14UgLc1qqwYf
Film nawiązujący do treści materiału

Krajalnica do pieczywa

RLryYLVod7BAu
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

3

3. Urządzenie do rozdrabniania warzyw z wymiennymi tarczami

R1V2xBqMTPkWi
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

4

4. Urządzenie do rozdrabniania mięsa typu „wilk”

RAPtB2olqTbJH
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

5

5. Miesiarka do przygotowywania surowców na ciasta i ubijania masy

Rgr7eigPSxu0v
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

6

6. Urządzenie uniwersalne, wieloczynnościowe

R16dbz11X7fCp
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane