Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Transport żywności - warunki i wpływ na jakość

HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404

Wymagania transportu żywności

AUDIOBOOK

Tekst audiobooka znajduje się pod nagraniem po uruchomieniu ikony o nazwie zmień tryb wyświetlania.
Tekst audiobooka znajduje się pod nagraniem po uruchomieniu ikony o nazwie zmień tryb wyświetlania.
R1Sw80j5WmdJr1
Audiobook,
Wymagania transportu żywności
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane