Zdjęcie przedstawia kontenery transportowe na statku.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Transport żywności - warunki i wpływ na jakość
HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 02.11.2022 r.
Wymagania transportu żywnościAudiobook
Elementy wymagań transportu żywności w obrazachGaleria zdjęć
Łańcuch chłodniczyPlansza interaktywna
Transport w zakładach gastronomicznychFilm edukacyjny
Ocena jakościowa żywności i asortymentu gastronomicznegoInteraktywne narzędzie typu Scenario-based Learning
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania