Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Obsługa kelnerska podczas przyjęć okolicznościowych

HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych - Technik usług kelnerskich 513102

Metody i zasady obsługi przyjęć okolicznościowych

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

  1. Obsługa kelnerskaObsługa kelnerska

  2. Zasady obsługi gościZasady obsługi gości

  3. Metody podawania potrawMetody podawania potraw

  4. Zasady obsługi przyjęć okolicznościowychZasady obsługi przyjęć okolicznościowych

1

1. Obsługa kelnerska

RUL2gTrI7SREX1
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

2

2. Zasady obsługi gości

RJGTPhYPpJ0KG1
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

3

3. Metody podawania potraw

R1PHOJfxjBxIM1
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

4

4. Zasady obsługi przyjęć okolicznościowych

RSJd7XB2UfTlL1
Film nawiązujący do treści materiału

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane