Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenieCharakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie
Elementy kulinarne tuszy wieprzowejElementy kulinarne tuszy wieprzowej
Elementy kulinarne tuszy wołowejElementy kulinarne tuszy wołowej
Elementy kulinarne tuszy cielęcejElementy kulinarne tuszy cielęcej
1. Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie
![](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/R1HzRoeVAxIKx/1685568121/aFhZiw4UzZ7198q95FJRJEYGtVx4yfw6.png)
Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1HzRoeVAxIKx
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.
![](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/RcWgirvEbHp1G/1685568151/1QilHlPVmcyvZaQLJUuz3NX7JUI9gdMw.png)
Film dostępny pod adresem /preview/resource/RcWgirvEbHp1G
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.
![](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/R1dA1AZQVItLd/1685568174/1975KtJNlRYZKHY94y1K7BrHdBEymtrV.png)
Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1dA1AZQVItLd
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.
![](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/R1IXDdoVIff0f/1685568209/18EglXjJ7kApHMfZB88i6tyfsP2iFZjy.png)
Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1IXDdoVIff0f
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.