Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
E-materiały do kształcenia zawodowego

Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej

HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404

Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa

SEKWENCJE FILMOWE

Spis treści

Spis treści

  1. Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenieCharakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie

  2. Elementy kulinarne tuszy wieprzowejElementy kulinarne tuszy wieprzowej

  3. Elementy kulinarne tuszy wołowejElementy kulinarne tuszy wołowej

  4. Elementy kulinarne tuszy cielęcejElementy kulinarne tuszy cielęcej

1

1. Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie

R1HzRoeVAxIKx1
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

2

2. Elementy kulinarne tuszy wieprzowej

RcWgirvEbHp1G1
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

3

3. Elementy kulinarne tuszy wołowej

R1dA1AZQVItLd1
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

4

4. Elementy kulinarne tuszy cielęcej

R1IXDdoVIff0f1
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Powrót do spisu treściPowrót do spisu treści

Powiązane ćwiczenia

1
Materiały powiązane