Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenieCharakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie
Elementy kulinarne tuszy wieprzowejElementy kulinarne tuszy wieprzowej
Elementy kulinarne tuszy wołowejElementy kulinarne tuszy wołowej
Elementy kulinarne tuszy cielęcejElementy kulinarne tuszy cielęcej
1. Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa - wprowadzenie

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1HzRoeVAxIKx
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RcWgirvEbHp1G
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1dA1AZQVItLd
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1IXDdoVIff0f
Napisy w filmie w pełni opisują przedstawioną zawartość.