Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Słownik pojęć
Interaktywne materiały sprawdzające
Test wielokrotnego wyboru
Rozwiąż test wielokrotnego wyboru zaznaczając jedną, dwie lub trzy poprawne odpowiedzi spośród podanych.
Test wielokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Atlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnychD1Wx6hydiAtlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
Animacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnychDn0fVks4hAnimacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnych
Test jednokrotnego wyboru
Rozwiąż test jednokrotnego wyboru, zaznaczając jedną poprawną odpowiedź spośród podanych.
Test jednokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa