Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Interaktywne materiały sprawdzające
Test wielokrotnego wyboru
Rozwiąż test wielokrotnego wyboru zaznaczając jedną, dwie lub trzy poprawne odpowiedzi spośród podanych.
Test wielokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Atlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnychD1Wx6hydiAtlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
Animacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnychDn0fVks4hAnimacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnych
Test jednokrotnego wyboru
Rozwiąż test jednokrotnego wyboru, zaznaczając jedną poprawną odpowiedź spośród podanych.
Test jednokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Podział tuszy zwierząt rzeźnych w 3D

Podział tuszy zwierząt rzeźnych w 3D
Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych

Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa

Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw

Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw