Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Interaktywne materiały sprawdzające
Test wielokrotnego wyboru
Rozwiąż test wielokrotnego wyboru zaznaczając jedną, dwie lub trzy poprawne odpowiedzi spośród podanych.
Test wielokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potrawDMnShJCk3Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie – Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Atlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnychD1Wx6hydiAtlas interaktywny – Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
Animacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnychDn0fVks4hAnimacja w 3D – Podział tuszy zwierząt rzeźnych
Test jednokrotnego wyboru
Rozwiąż test jednokrotnego wyboru, zaznaczając jedną poprawną odpowiedź spośród podanych.
Test jednokrotnego wyboru
Sekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsaD1Fxw4ZsHSekwencje filmowe – Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Podział tuszy zwierząt rzeźnych w 3D
![Animacja w 3D,Podział tuszy zwierząt rzeźnych w 3D](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/R16oTfDRZ088U/1685568121/d182TCNnasbEaWHY7hgNS2TC6NWeSrTo.png)
Podział tuszy zwierząt rzeźnych w 3D
Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
![Atlas interaktywny,Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/RbijrpTVDRAtI/1685568119/kxOD9oW7ASH51jS4tgcX0xsj6HijyPAS.png)
Usytuowanie elementów kulinarnych w tuszy zwierząt rzeźnych
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
![Film edukacyjny,Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/RPRD5VvJ1XBmR/1685568120/CE5IAKPzAqKAlb38wIPgEXjvC5Vl7IvA.png)
Charakterystyka elementów kulinarnych mięsa
Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw
![Program ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie,Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/RHuhrZq3Mwt6g/1685568120/1Gm21fohEChJpWtJ8zYg8Py1252ZNHyM.png)
Zastosowanie elementów gastronomicznych mięsa do produkcji potraw