E-materiały do kształcenia zawodowego
Obsługa kelnerska podczas przyjęć okolicznościowych
HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych - Technik usług kelnerskich 513102
Metody i zasady obsługi przyjęć okolicznościowych
SEKWENCJE FILMOWE
Spis treści
Obsługa kelnerskaObsługa kelnerska
Zasady obsługi gościZasady obsługi gości
Metody podawania potrawMetody podawania potraw
Zasady obsługi przyjęć okolicznościowychZasady obsługi przyjęć okolicznościowych
1. Obsługa kelnerska
Sekwencje filmowe, Obsługa kelnerska
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RUL2gTrI7SREX
Sekwencje filmowe, Obsługa kelnerska
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencje filmowe, Zasady obsługi gości
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RJGTPhYPpJ0KG
Sekwencje filmowe, Zasady obsługi gości
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa ,,Metody podawania potraw''
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1PHOJfxjBxIM
Sekwencja filmowa ,,Metody podawania potraw''
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału
Sekwencja filmowa ,,Zasady obsługi przyjęć okolicznościowych''
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.

Film dostępny pod adresem /preview/resource/RSJd7XB2UfTlL
Sekwencja filmowa ,,Zasady obsługi przyjęć okolicznościowych''
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału


