E-materiały do kształcenia zawodowego
Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
Podział tuszy zwierząt rzeźnych
ANIMACJA W 3D
Animacja w 3D, Podział tuszy zwierząt rzeźnych
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
![](https://static.zpe.gov.pl/portal/f/res-minimized/R1YMGzCAp8XWe/1685568096/1vwUqydXuG7zyndQeyxV3HSsvEkrZDak.jpg)
Film dostępny pod adresem /preview/resource/R1YMGzCAp8XWe
Animacja w 3D, Podział tuszy zwierząt rzeźnych
Źródło: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, licencja: CC BY 3.0.
Film nawiązujący do treści materiału