Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
RWCvTTHHFY02V
Fotografia przedstawia cztery grube plastry pokrojonego mięsa. Kawałki mięsa są ułożone obok siebie na drewnianej desce. Powyżej znajduje się długi nóż z białym trzonkiem.
E-materiały do kształcenia zawodowego

Mięso zwierząt rzeźnych - identyfikacja i dobór elementów kulinarnych do produkcji gastronomicznej

HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań - Kucharz 512001 i Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404

Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska

E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 28.03.2023 r.