Na zdjęciu widać duży biały talerz z przygotowaną potrawą, a obok koszyk z pieczywem. Wokół nich kieliszki z białym winem i dekoracje stołu.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Rodzaje i charakterystyka usług gastronomicznych
HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych - Technik usług kelnerskich 513102
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 16.02.2023 r.
Elementy protokołu dyplomatycznego podczas obsługi gościFilm edukacyjny
Rodzaje i charakterystyka dodatkowych usług gastronomicznychSekwencje filmowe
Układanie menu na przyjęcia okolicznościoweProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
Warunki organizacji dodatkowych usług gastronomicznychE-book
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania